TEKİRDAĞ / ÇORLU - Melahat Kozar İlkokulu

Sayın velimiz,

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı olağan Okul Aile Birliği Kurul Toplantısı 17.10.2023 (Salı) tarihinde saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Okul ve aile arasında bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, eğitim ve öğretimin geliştirici faaliyetlerinin desteklenmesi açısından büyük anlam taşıyan bu toplantıya belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin katılımını bekler, bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

Haz

Melahat Kozar İlkokulu 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul yıl sonu bültenimiz yayınlanmıştır.

Haz

Melahat Kozar İlkokulu olarak, akademik faaliyetler ve başarılar kadar spor, resim, müzik ve birçok diğer dalda etkinlikler gerçekleştirdik. Öğrenciler dersler dışında birçok eğlenceli ve öğretici faaliyetlerde boy gösterdi. Anasınıfı kademesinden dördüncü sınıfa kadar tüm kademe ve sınıflarda etkin öğrenci katılımyla çeşit çeşit etkinlikler gerçekleştirdik.

Haz

Derğerler eğitimi çalışmalarımızı yürütmek için sene başında kurul belirlenmiş ve bu çalışmaları yürütmek için toplanmıştır. Toplantı sonrasında ilk ve ikinci dönem çalışmaları takvimi belirlenmiştir. Çalışma sonuçları da fotoğraflanıp raporlanmıştır.

Haz

RİBA İLKOKUL ÖĞRENCİ FORMALARI ÖĞRETMENLER TARAFINDAN DOLDURULMUŞ, SONUÇLAR ALINMIŞ VE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE SONUÇLARI KAYDEDİLMİŞTİR.

Haz

RİBA İLKOKUL ÖĞRENCİ FORMALARI VELİLER TARAFINDAN DOLDURULMUŞ, SONUÇLAR ALINMIŞ VE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE SONUÇLARI KAYDEDİLMİŞTİR.

Haz

RİBA İLKOKUL ÖĞRENCİ FORMALARI ÖĞRENCİLER TARAFINDAN DOLDURULMUŞ, SONUÇLAR ALINMIŞ VE REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE SONUÇLARI KAYDEDİLMİŞTİR.

Haz

ÖĞRENCİLERİN SAĞLIK DURUMLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ÖĞRENCİ VE PERSONELİN BU KONUDA BİLİNÇLENMESİ ADINA OKULUMUZDA TÜM ÇALIŞMALAR DÜZENLİ OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR. BU KAPSAMDA SENE BAŞINDA 1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKULDA İŞİTME TESTİNE GİRMİŞ GEREKLİ ÖĞRENCİLER İLGİLİ SAĞLIK KURUMUNA YÖNLENDİRİLMİŞTİR. AYRICA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ TARAMALARI İÇİN ÖĞREENCİ VELİLERİ BİLGİLENDİRİLMİŞTİR. SAĞLIKLI YAŞAM BİLİNCİ GELİŞMESİ ADINA REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERLERİ VERİLMİŞTİR. OKUL İÇİNDE VE ÇEVRESİNDE DE SAĞLIKLI VE HİJYENİK BİR ORTAMIN OLUŞMASI VE KORUNMASI İÇİN OKULUN TÜM ALANLARI DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENMEKTE, TUVALETTE HİJYEN ÜRÜNLERİ ÖĞRENCİLER İÇİN TEDARİK EDİLMEKTEDİR. OKUL SAĞLIĞI DENETİM EKİBİ DE OKULUMUZA GELEREK İNCELEMELERDE BULUNMUŞ VE RAPORLAMASINI YAPMIŞTIR. TÜM ÇALIŞMLAR SONUCU OKULUMUZ BU YIL DA OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Okulumuz gelişim planı sene sonu değerlendirme raporu ektedir.