TEKİRDAĞ / ÇORLU - Melahat Kozar İlkokulu

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerimizin şiirleri ve gösterileri yer almıştır. Dördüncü sınıf öğrencilerimiz temsili olarak bayrağı birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize devretmiştir. Yeni eğitim-öğretim yılımızın tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

May

Okulumuzda her yıl düzenlenen kermes, sınıfların ve velilerin katılımıyla düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Eyl

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Erdoğan, Melahat Kozar İlkokulunu ziyaret ederek okulumuzda yapılan yenileme ve tadilat çalışmalarını yerinde incelemiştir. Sayın Müdür, okulumuzda yapılan veli toplantılarında veliler ile görüşmüş, onların taleplerini dinlemiştir. Yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olmasını en içten dilekleriyle sunmuştur.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen törende Sayın Müdürümüz Eser SÖNMEZ'in günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrencilerimizin şiirleri ve gösterileri yer almıştır. Yeni eğitim-öğretim yılımızın tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.